Welkom
op de site
van onze OKAN -klas
Talent-is
Campus Veurne
RABITA
VERBONDEN DOOR SMAAK
RABITA

Geen vaarwel
maar
tot ziens
POP-UP RABITA gekenmerkt door...
authentieke recepten, verschillende culturen, een mix van smaken.
Een dag 'restaurant' openhouden, dit alles door onze OKAN-leerlingen.
De wortels van gerechten komen van hen,
de grondstoffen grotendeels vanuit lokale handel.
Het is niet alleen een maaltijd, het is een volledige beleving.
We nemen je mee op een culinaire reis lang kunst, cultuur en expressie,
waarin de leerlingen volop mee in participeren.
We zijn ervan overtuigd dat onze individualistische maatschappij nood heeft
aan meer warmte en verbinding. Dit willen we via ons unieke project bereiken.
Elke beet (letterlijk en figuurlijk) is een kans om nieuwe cultuur te ontdekken.
Dit was ons menu. Maar dit vraagt zeker om een vervolg....
Warmte in je mond & in je hart!
Een verhaal met gerechten van onze leerlingen
Menu?
BISSAP
MUHAMMARA- SARMALE
____________
WERELDSE 'MEZZE' OP JE BORD
MANTU
PUPUSAS
MAHASI
MAFTOUL
GEEMA
MAMALIGA FRIETJES
___________________
KORMA KIP
Korma of qorma komt van het “kavurma”, dat gestoofd vlees betekent. Het is echter vooral bekend als een mild currygerecht.
Het bestaat uit vlees en groenten gestoofd afgewerkt met
yoghurt , noten en specerijen.
-----------------
FIRNI
Een dessert op basis van melk - kardemon- oranjebloesem- pistache
------
Thee -Mandazi & West-Vlaamse lukken
PRIJS: 49 EURO (menu + aangepaste non-alcoholische dranken!)
Menu met aangepaste non-alcoholische dranken en infusies inbegrepen!
Wij serveren in ons restaurant geen alcoholische dranken.
Grote dank aan de HOTELSCHOOL 'TER DUINEN' KOKSIJDE
VOOR HET GEBRUIK VAN DE ACCOMMODATIE.
www.hotelschoolkoksijde.be
