top of page
Zoeken

Zelf sambal maken Indonesië

  • Foto van schrijver: Dries Cloet
    Dries Cloet
  • 25 feb
  • 1 minuten om te lezen

 Sambal

  • 12 witte ui (cevenne-ui)

  • 8 rode ui

  • 400g gember grof gesneden

  • 15 teentjes look

  • 10 stukken grof gesneden citroengras

  • 15 limoenblaadje

  • 1 el korianderbollen

  • 6el paprikapoeder (of meer indien kleur dit wenst)

  • 2 chilipepers


· Stoof dit alles aan in een platte pot met een minimum aan arachideolie. Dit moet minstens 3uur sudderen op een klein vuur totdat alles plat gaar is (5uur misschien zelfs beter).

Mix plat en eventueel passeren

Recept By Tim Bourry

Voeding Verbindt #Rabita

Okan Talent-is Campus College Veurne


ree

 
 
 

Recente blogposts

Alles weergeven
Lamacun, Turkse pizza

Benodigdheden 500 gram bloem Snuifje zout en suiker Scheutje olie 1 zakje gist (dit is droge gist, bij verse gist neem je het dubbele) 2...

 
 
 

Opmerkingen


trui Okan 2.jpg

ONZE VISIE 

Welkom!

Wij willen met jou op stap gaan en ruimte maken voor jouw groei.

We doen dit samen, hand in hand.

 

IDENTITEIT

Alles om je heen verandert. Wie ben jij?

We helpen jou je eigen identiteit te ontdekken en verder te ontwikkelen.

 

VEILIGHEID

Je bent hier veilig. Wij zorgen voor jou.

We bieden jou een structuur met heldere afspraken.

 

VOLHOUDEN

Wij vragen veel van jou. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn.

We houden vol. Samen.

 

VERTROUWEN

Wij geloven in jou en hebben het beste met jou voor.

Met wederzijds groeiend vertrouwen en inzet maken we

een mooi OKAN-verhaal.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

Vragen? 

Logo Okan talent -is .png

Contact via:

Campuscoördinator Okan Talent-is
Campus College Veurne

Marieke Uzeel

0498/37.81.94 

Afbeelding van WhatsApp op 2025-02-22 om
logo rabita.png

RABITA

Project by Okan Talent-is

Campus College Veurne 

©2023 by RABITA. Met trots gemaakt met Wix.com

bottom of page